Mitt kök faller i bitar

Usch, på nyårsafton så hörde jag hur kaklet lossnade i köket när jag satt i storarummet och det ser otroligt trist ut. Men iallafall så ringde de idag och sade att det kommer imorgon och fixar det. Känns skönt att få det fixat trots att jag tycker det är jobbigt att få hit främlingar som ska greja. Men som det ser ut på bilden vill jag inte ha det heller. Jag satte upp lite tejp för att försöka hålla kvar det så det inte ramlar ner mera.

Det tråkiga är ju att de snart ska renovera köket och badrummet senare i vår och det är en större renovering som gör det svårt att bo hemma med djuren i alla fall. Tanken på allt damm och oljud så får de bo hemma hos min mamma den månaden. Jag kommer nog också bo där i perioder under renoveringen. Så egentligen, varför kunde inte kaklet hålla tills dess?

Nåväl, nu är det så som det är och jag får lösa det på bästa sätt. Hoppas ni får en fin tisdag!

10 reaktioner till “Mitt kök faller i bitar

 1. Lite snopet att kaklet inte kunde snitta kvar fram till renoveringen kan man tycka. Samtidigt så kan du inte ha det så här för fler plattor verkar vara på väg att lossna. Finns kanske risk för fuktproblem också… Hoppas att det är snabbt åtgärdat i alla fall.

  Gilla

  1. Ja, det går ju inte ha det så men den personen jag pratade med sade att det inte skulle ta så lång tid, så vi hoppas på det.

   Gilla

 2. Oj, så jo jobbigt. Det verkar som om det trycker på bakom plattorna. Fint att du får det renoverat sedan.
  Bra att djuren får ett annat boende under tiden, annars jobbigt för de små liven.
  Tack för besöket på min blogg.
  Ha en finfin kväll.

  Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s