Ta ett djupt andetag…

Imorgon är det första advent, det är mindre än en månad kvar till jul och jag vet inte ens om jag hinner med. De senaste månaderna känns som jag bara har flutit med och inte har levt. Visst lever jag men mitt liv exciterar inte längre runt mig och det gör ont. Alla krav från okända människor som fullkomligt kört över mig och fått mig att känna mig helt värdelös, hur läker man ifrån det?

Det är som ett dött eluttag…

man får liksom ingen kontakt längre.

Jag skrev det citatet vid år 2009/2010 när jag föll in i en depression. Det är så målande för mig, för den är så sann mot det jag emellanåt känner, för det känns förjävligt men hur förklarar jag det? Och nej, jag är inte deprimerad men de senaste månaderna har testat mig och det gav helt klart ett resultat.

Jag tror att 2020 har varit tufft för alla på många vis och jag kan bara hoppas att vi går in till ett bättre år. Ta hand om er så hörs vi!

6 reaktioner till “Ta ett djupt andetag…

 1. 2020 har nog varit ett mycket jobbigt år för många. Jag hoppas att vi går mot ljusare tider men än är det nog för tidigt att ropa hej. Även om det är jobbigt, för det tycker jag, så får vi kämpa på.

  Gilla

 2. Det känns nästan lite konstigt att det är första advent. Visst är julpynt alltid vackert och mysigt att se, men det börjar kännas overkligt att det liksom inte finns något utöver det vardagliga att göra. Det sociala livet har till större delen dött tillsammans med sånt som var roligt att åka och göra. Jag hoppas verkligen att nästa år blir bättre, för jag upplever också detta år som riktigt tufft.
  Ha det så bra du kan!

  Gilla

 3. Ja, det har varit ett tufft år i år. Tyvärr tror jag att första halvåret 2021 kommer att bli värre innan vaccinet har gets till de mest svaga. Ta hand om dig mumman min
  //Monica

  Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s