Era frågor kommer bli mina svar

Era svar publiceras 1/1-2019 och om ni lämnar bloggadress så blir ni länkade eller instagram som bonus.

Idag var jag med min mamma och Puzzel uppe på Mösseberg och vandrade. Lite kallt men nu har jag tagit en dusch och tänkte låta er att ställa frågor, ja vi kör en frågestund helt enkelt!Varför bloggar jag om psykisk ohälsa? Varför bytte jag från blogger.com till wordpress.com? Hur ser mina framtidsplaner ut? Har jag en bucketlist? Vad är det bästa jag vet eller det värsta? Favorit färg, mat eller artist? Hur lång var rundan vi gick i skogen idag?

blogg

Välkommen att ställa en av dom frågorna eller hitta på en egen för nu kör vi, frågestund på Healthy and Free 😀

7 reaktioner till “Era frågor kommer bli mina svar

  1. Kommer du att ta kontakt med ett bokförläggare, att inte göra det är ett brott. Vi vill ju bara höra mer och mer att noveller. Det är kanon bra👍

   Gilla

 1. Här kommer några frågor 🙂

  Vad är det roligaste du vet att göra?
  Har du något hästintresse?
  Är du uppvuxen med husdjur?
  Har du någonting som du har bestämt dig för att förverkliga under 2019?

  Gilla

 2. Verkligen vackra bilder från din trakt. Jag har också WP sedan drygt ett år och är väldigt nöjd med att slippa reklam och annat trams för att läsare ska kunna kommentera. Hur kom det sig att du bytte till WP. HUr skulle en perfekt dag se ut för dig om du helt fick bestämma.
  Önskar dig en fin helg.

  Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s