Jag blev rörd och motiverad till att fortsätta…

Förra inlägget (HÄR) som jag skrev var ett djupare och definitivt ett av mina längre inlägg. Jag vågade inte riktigt tro att så många skulle orka /vilja läsa men nu bevisar ni motsatsen. Min kamp till att ni ska förstå mig och även att psykisk ohälsa inte är en skam verkar ge resultat. Ni är verkligen toppen och ni gör mig så himla motiverad till att kämpa, både med min egna kamp och att få ut ämnet. På Facebook kan du även följa min blogg genom att se kortare videoklipp, sätta betyg och kritisera på gott och ont. 

Men idag är det måndag och jag ska träffa min terapeut idag samt eventuellt min läkare. Samt har även stödsamtal med min kontaktperson på avdelningen, jo, jag kommer nog vara trött sen. Hittade ”dagens citat” i tidningen för ett litet tag sen men tyckte att den var lite smårolig och sparade den.

Den är från måndag 3 september 2018:

 

9 reaktioner till “Jag blev rörd och motiverad till att fortsätta…

  1. Det är synd att så många fortfarande skäms över psykisk ohälsa. Ju mer det diskuteras desto bättre. För så många mår dåligt i det tysta och söker inte hjälp för de skäms. Bra att du skriver och berättar. Det är av dramatiserande. Ju fler som gör som du desto bättre 😊

    Gilla

  2. Fysisk och psykisk ohälsa är helt jämställda i dag och ska behandlas lika. Därför är det viktigt att man som du är så stark och kan berätta. Inte får det finnas någon skam i detta. Psykisk ohälsa är mycket vanligare än vad man tror och det kan drabba vem som helst.

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s