Ett evigt flyttande

Äntligen är dagen här men nu blir det lite kaos igen.
Jag bytte rum på min förra avdelning, så där har jag haft totalt två rum. Sedan flyttade jag ner, ett rum till samt att jag bodde tillsammans med den andra kvinnan i dagrummet. Men vi blev delade och jag fick återigen ett eget rum. Om jag räknade rätt så har jag haft totalt fem rum hittills. Jag tror jag får tillbaka mitt ”gamla rum” när vi kommer upp idag men det blir min sjätte flytt. Kanske inte det mest avancerade flyttningarna men det är lite jobbigt varje gång, men det är positivt att flytta upp. Jag behöver det, fortsätta min behandling och förhoppningsvis komma mer och närmare hem.

Men förändringar skrämmer mig men nu är sommaren inom vården mer eller mindre avslutad så kan jag ta tag i behandlingen på rätt sätt när människor är på rätt plats. Och det är skönt på ett sätt men även skrämmande, för jag vågar inte fullt ut tro på att allt kommer ordna sig. Jag har varit här i typ ett år (om en månad).

En reaktion till “Ett evigt flyttande

  1. Hoppas att flytten gick bra och att du fick det rum som du hoppades på. Måste vara väldigt skönt att ordinarie personal snart är på plats för det kan inte bli samma kontinuitet med olika semestervikarier.

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s