Min älskade Prinsessa som blivit Drottning xD

Gruppfoton är inte alltid lätt men ett blev det iallafall.

Du är så unik och vacker. Min skönhet och fortfarande pratar du, jisses vad jag har saknat ditt ”pratande”

Jag kan inte beskriva hur mycket jag har saknat henne. Min älskade Molly, min fina, fina drottning. Vi har inte setts sen innan jul men du är lika go, glad och lite reserverad när du ser buren. Jag vet att du hatar att åka bil och just därför kan jag inte träffa dig (träffar inte min pappa just nu) och därför så får du stanna där tills jag kommer hem – Även om det i skrivande stund känns omöjligt men på något sätt måste det gå. 

 

 

 

Om allt bara var så mycket enklare, som med ett trollspö så skulle jag vara hemma med er. Jag hoppas ni förstår att det är för er, Puzzel och Molly, jag verkligen försöker bli fri och frisk. 

Men det blev en lyckad permission iallafall 🙂

5 reaktioner till “Min älskade Prinsessa som blivit Drottning xD

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s