Behöver er feedback …

Skulle vara intressant om du gick in på min facebook-sida (länk på vänster sida, under ”… finns även här”. Ge bloggen de stjärnor du tycker den förtjänar och ge mig positiv som negativ kritik. Jag behöver just Din åsikt för att bli en bättre bloggare. Tack på förhand!

 

3 reaktioner till “Behöver er feedback …

  1. Jag tycker att din blogg är personlig och bra så jag vet inte vad jag ska ge för råd. Det viktigaste tycker jag nog ändå är att man skriver om det som är väsentligt för egen del och inte anpassar sig efter vad andra skulle vilja läsa, om man inte driver bloggen i ett vinstsyfte. Själv fastnar jag för personliga bloggar som känns äkta.

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s