Månadens Ros Till Mamma

Denna månad är faktiskt väldigt enkel att veta vem jag ska ge månadens ros till. Det är en person som ställt upp mycket för mig och kört många mil och omvägar. Hon har sett till att Puzzel kommit på besök, ofta. Hon har också varit med på en enorm resa och burit mig nio månader i magen. Det är självklart att det är min mamma, jag ger henne en STOR MÅNADENS ROS!

 

7 reaktioner till “Månadens Ros Till Mamma

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s