Hiss & Diss

Det har varit en händelserik månad och mycket har hänt, olika samtalskontakter gått på semester och kommit tillbaka. Det brinner i stora delar av Sverige men att vi får ändå hjälp av andra länder. Jag har träffat min hund och vi har badat tillsammans eller bara lekt och kelat. Mitt fotointresse har ökat och många fler bilder blir det.

Hiss:
 • Att jag börjat skriva på boken lite igen och fått inspiration.
 • Att fotografera djur i naturen har varit en positiv erfarenhet
 • Köpte min pappas kamera (två nya objektiv + att jag kan filma med den).
  Systemkamera Nikon D90
 • All regn som kommit (om än lite) så är varenda droppe värd att komma.
 • Att vårat land får hjälp av andra länder (brandmän) som kommer och hjälper oss med att släcka bränderna. Helt otroligt att vi får sådan hjälp i kris.
 • Att min mamma ser till att jag får träffa Puzzel oftare trots att det blir mycket körande för henne.
 • Att jag har badat med Puzzel i sjön, så kul att simma tillsammans lite och busa.
 • Att min ordinarie samtalskontakt har kommit tillbaka från semester, verkligen HISS.
 • Att ankungarna (22/7) blev sju veckor. Vilka resa jag har varit med dem. Snart kan de flyga (sägs om cirka två månader) och nu kan man nästan inte kalla de ankungar längre, för vilka kaxiga tonåringar det blivit av dem 😀
Diss:
 • Att jag inte har skaffat friskvårdsavtal hos tandläkaren. Det blev dyrt att laga tandställningen (bara en ståltråd). det kostade 700 kronor, dock en akuttid.
 • Ännu en gång måste jag påpeka att de bloggar som inte har en synlig ”kommentera här” är värdelöst! – Det är inte ofta jag tar mig den tiden att leta, det är synd när man verkligen försöker hitta bra bloggar att följa/kommentera.
 • Att det misslyckades totalt med boendestöd, vilket har fått mig utslagen.
 • Att det nästan aldrig regnar, visst det blir en åskskur här och där men snälla, vårat land står i lågor och djuren får varken mat eller vatten snart. Stark diss till detta!
 • Att min psykolog på avdelningen är på tre veckors semester.

6 reaktioner till “Hiss & Diss

 1. Jag har ingen ”kommentera här”, men det är ju bara att trycka på rubriken så kommer man ju till inläggets utgångssida med kommentarsfält och mina läsare verkar ha förstått det. Tycker inte att bloggen blir värdelös för det, det är innehållet som är viktigast när jag läser andras bloggar.

  Gilla

 2. Positivt att det var mer att hissa än att dissa. Jag har en Nikon D90 och är supernöjd med den. Tyvärr använder jag inte mina extra objektiv så flitigt som jag borde…

  Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s