Månadens tre bilder och känslostorm

Jag vet inte varför jag känner sådan ångest, det kändes nästan som ett tvång idag att lägga upp ”månadens tre bilder” men jag tittade dem på och valde ut dem ändå. För jag vet att jag mår bra av strukturer och fyrkantighet, jag har vissa datum som jag publiceras vissa datum och oftast är de färdiga innan men på något sätt är det en tyngd i mitt bröst och jag mår inte bra. Det blir sådana hopplöshetskänslor, som gör att jag bara vill gråta och det gör jag. Mina flashback är tillbaka och mardrömmarna som är PTSD-relaterad kommer varje natt efter en incident på avdelningen. Jag hade varit fri från det ett tag men på grund av (…) så blev det såhär. Jag är arg på hen med all rätt men vad hjälper det mig? Men nu till månadens tre bilder:

Jag fixade ett minneskort till min systemkamera, det är ett utmärkt tillfälle för mig att fly från verkligheten ett tag iallafall och denna fantastiska bild (enligt min mening) är så vacker, det är första gången jag fångade en fjäril på bild och ja, lite stolt är jag.

Och även fåglar är det första bilden som jag är stolt över och fångade denna vackra duva. Jag är otroligt glad att jag utvecklas i mitt fotograferande och att trots allt kan känna mig nöjd tanke på hur mitt liv ser ut.

Inte världens bästa kvalitet, även om Samsung har bra kameror i mobilen men bilden skriker kärlek! För jag älskar verkligen min lilla Puzzel och försöker göra allt för att vi kan vara tillsammans igen. Jag saknar honom, jag saknar honom så det gör ont. Ja, jag känner mig så känsloladdad just nu.

4 reaktioner till “Månadens tre bilder och känslostorm

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s