Mösseberg i Falköping

Igår var jag på Mösseberg, allvarligt talat så har jag försökt att få till att skriva i bloggen under hela dagen men min fibromyalgi värker. Ibland känns det så tragiskt, varför kan jag inte göra saker som är roliga utan att ”straffas” dagen efter. Det känns som influensa symptom och tröttheten vill jag bara äta godis för. Desperat för att bli pigg orka något, varenda jävla led gör ont (ursäkta språket) och jag orkar inte ta längre diskussioner. Jag vill bara sova och när det känns jobbigt att ens skriva i bloggen så är det så… jag vet inte men nu orkar jag skriva och som sagt igår var jag på permission med min mamma och hunden på Mösseberg.
Det var verkligen ingen bra fotodag, ljuset låg fel mest och värmen slog till. Tur att vi åkte redan halv nio. Jag var tillbaka halv elva på avdelningen så det blev en mysig tripp!
Så söt! Den lever verkligen sitt liv, smutsig och galet glad och pigg. Eventuellt skulle det komma kultingar i i september om den nu var dräktig. Spännande!
 —
Matte? De större och det luktar om de här.. vad är det för något? Puzzel var jätteduktig för att vara första gången han träffade på grisar och andra ljud, djur och människor. En stolt matte med en lycklig vovve. Kan det bli bättre?
 —
 Vi satte oss ner och fikade jag och mamma, kaffe, coca cola zero och macka med salami. Puzzel tyckte nog att jag var snål men leverpastej fick han i stora lass
 (Ibland tycks de glömma sådant)
En trött kille av intryck och värme.
 Selfies med vovven var ju såklart ett måste 😀

 De hade två konstgjorda saker (bil och kanske någon form av hund?) Stor var den iallafall.
 —

 Det var helt klart mysigt och trevligt. Min mamma är fotografen men ljuset blev aldrig riktigt bra, dessvärre. Men fotona blev helt okej ändå men ibland funkar det inte som man vill. Man får väl helt enkelt inte vara så kräsen :O
Nåja, imorgon åker jag på permission hem med personal och hund. Hoppas min kropp mår bättre då jag även ska träffa boendestöd (en av dem iallafall) samt att jag ska färga håret. Dags efter klippningen. 

2 reaktioner till “Mösseberg i Falköping

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s