Healthy and Free

Healthy an free, som min blogg strävar efter: Ett friskare liv. Jag kan berätta för att jag även har en Facebooksida, just för bloggen. Där lägger jag ut videoklipp på till exempel min hund eller de söta ankungarna jag är och tittar på varje dag. Du kan kommentera och dela dina åsikter om bloggen eller bara lämna något spår eller inget alls. Alla är välkomna men samma sak gäller där som här i kommentarerna, respekt och vårdat språk. Länken till Facebooksidan finns till vänster men lägger även ut den här: HealthyandFree.
5 reaktioner till “Healthy and Free

  1. Respekt och vårdat språk vore en självklarhet men tyvärr är det inte alltid så. Vissa kan bli gräsligt otrevliga när de kan vara hyfsat anonyma vilket är tråkigt.

    Gilla

  2. Facebook har jag inte, utan du får besök av mig här inne istället. Så himla fin bild, och jag har inte glömt av dina frågor om min fotografering 🙂 Ha en fin och bra söndag!! Kram

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s