Sveriges Nationaldag

Idag är det Sveriges nationaldag, flaggorna är uppe och på lunchbrickan fanns det med en morotskaka med flagga på. Tagit en förmiddagspromenad och fotograferade lite.. nja, jag firar inte det direkt. Men ut och fotografera gjorde jag iallafall, det är svalare idag (tack och lov) för värmen är välkommen men jag behöver komma ikapp med vätska och vila, min fibromyalgi lider jag av mycket nu och all stress gör det inte bättre.
 Jag är inte överförtjust i myror och försökt zooma in så mycket som möjligt för att… de bits ju! Men är faktiskt nöjd vad jag lyckades med, håller på att utveckla mig, så jag tycker att det är roligt att jag ser mina framsteg som positiva.
 Denna stackaren kunde inte flyga och hoppade runt haltande och gömde sig lite men verkade inte så väldigt rädd för mig ändå. 
 Denna bild blev så bra! Humlan ville vara lite still innan den bestämde sig för att cirkulera runt mig, haha! Jag stack iväg då den inte verkade gilla mig eller att bli fotograferad.
 —
 Denna insekt fascinerade mig. Den var ungefär lika stor som en mygga men har ingen aning vad den heter. Vet du?
 De små krypen ser verkligen läskiga ut när man ser dem så nära. Jag hoppar ju högt bara de kryper på mig men egentligen är de väl räddare för mig, men åh!

8 reaktioner till “Sveriges Nationaldag

  1. Småkryp ser oftast ganska så läskiga ut på nära håll men tack och lov så är dem flesta fredliga. Jag vet inte vad det är men tycker spontant att det ser ut som en sorts fluga…

    Gilla

  2. Jag firar inte heller, detta är en helt vanlig dag för mig 🙂 Helt underbara bilder du tagit. Den oranga flugan är en dyngfluga tror jag. Att fota myror är inte det lättaste, de är ju knappast aldrig stilla, du har lyckats jättebra, och bilden med humlan såååå fin!! 🙂

    Gilla

  3. Så fina bilder du tagit. Många detaljer. Småkryp är inte mina favoriter, men jag kan tycka det är roligt att fånga dem på bild. Getingar är jag allergisk emot så de närmar jag mig inte. TYvärr vet jag inte vilken insekt det var du fångat. Men en bra bild fick du. Firat har inte jag heller gjort annat än med en superttrevlig lunch tillsammans med min ena dotter i Uppsala–

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s