Permission & Framsteg (:

Idag var jag på permission med en av personalen på avdelningen, M. Jag klippte mitt hår på Commerce i Skövde, det blev ungefär sex centimeter kortare, det behövdes verkligen. Skönt att få håret fixat och nu ska jag bara färga det också, det få väl antagligen bli nästa permission om en vecka. Skönt nu till sommaren!
Det hör inte till vanligheten att äta ”go-fika” i min vardag. Men denna (pekankolapaj) var otroligt gott. Visst blir det tuffare med andra måltider men jag måste försöka äta och våga sluta räkna kalorier och fett.

3 reaktioner till “Permission & Framsteg (:

  1. Jag är ganska så nojig med kalorier eftersom jag har en ”karriär” av dieter bakom min. Men jag inser i alla fall att man måste få unna sig någonting gott och att man absolut inte går upp i vikt av en fika då och då. Skönt att få håret klippt vilket jag skulle behöva men jag är väldigt dålig på att komma till skott och beställa en tid… Nu fick jag ännu en påminnelse om vad jag borde göra 😉

    Gilla

  2. Så fin du blev! Och trevligt och gott med fika på Wayne´s och kolapajen. Hoppas du mer och mer kan våga att sluta räkna kalorier och fett. Tankar till dig. (Jag är mamma till en vuxen dotter med ätstörningar som också kämpar…)

    Gilla

  3. Så fin du blev i håret 🙂 Jag ska också kapa av några centimeter på mitt hår snart. Den där pajen såg jättegod ut 🙂

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s