En spontan bild (:

Godmorgon min läsare!
Det var några dagar sen jag skrev och då publicerade jag min dikt. Tack för den fina responsen, den värmde. Och för er som undrar har jag skrivit dikter i till och från större delen av mitt liv. Jag håller även på att skriva en bok, men den är långt ifrån klar men de människor som får höra delar av den och ge kritik om boken.. de gillar den. Vi får hoppas att jag kommer ta tag i boken igen men nu har det varit så mycket och jag har inte skrivit på en månad på den, sen igår jag tog fram och bearbetade boken lite igen. Skriver du någonting?

Idag verkar det vara lite mer molnigt och lite lägre temperatur, inte mig något emot, jag svimmade av värmen (tror det var anledningen) och slog pannan i golvet. Det gjorde ont men det blev som tur ”bara” en bula i pannan. Men det är läskigt när allt bara slocknar och blir svart. Även om jag har varit med om det förr så är det lika obehagligt varje gång. Har du svimmat?


2 reaktioner till “En spontan bild (:

  1. När det gäller mitt skrivande så får det räcka med bloggen men ibland hade jag velat skriva mer. Varför det inte blivit av vet jag inte riktigt… Lycka till med ditt skrivande för det är verkligen en process över tid.Jag har inte svimmat själv men ena dottern svimmade mycket i tidiga tonåren. Hon kunde till och med sitta ner och svimma. Tack och lov så växte det bort för en period var det ganska så jobbigt.Ha en bra kväll!

    Gilla

  2. Jag har aldrig skrivit någonting förutom det man var tvungen att skriva när man gick i skolan. Har aldrig svimmat helt, men varit på väg att göra det några gånger. Obehaglig känsla! Fin bild du tagit 🙂

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s