Hiss & Diss i Maj

Hiss

 • Årets första dopp i Vänern och det var 9 grader i vattnet (tisdag 8 maj)
 • Rakat benen (för mig är det bevis på våren är här & kjol fram)
 • Att personalen hjälper mig igenom mina panikångestattacker och får mig att klara av dem utan att självskada mig. Stort PLUS.
 • Jag har fick beskedet att wish kommer bli billigare igen, tjohoo ;D
 • Jag har köpt nya kläder till sommaren på nätet och lyckas få hem rätt storlek.
 • Mina permissioner hemma går framåt.Diss
 • Jag förstår att patienter emellan inte ska prata med andra patienter hursomhelst men när det finns personal runt som inte kritiserar, tolkar jag det som ett okej men sen kommer en annan personal och säger att jag inte får prata med andra patienter. Stort jävla diss, då jag fick denna unga tjej att lugna ner sig.
 • Att jag känner av ett sämre mående och får mer panikångestattacker.
 • Att jag lätt tar åt mig av vad andra säger eller gör.

7 reaktioner till “Hiss & Diss i Maj

 1. Skönt att det var både hiss och diss. Sämre mående och mer panikångest är verkligen värt att dissas men det är starkt att du klarar det utan självskadebeteende. När det gäller personalen så är det viktigt att den är rakt och tydlig fast att du lyckades lugna tjejen är en klar hiss!Hoppas att lördagen blir bra!

  Gilla

 2. Bra att du kan ta dig igenom panikattackerna utan att skada dig! Kul att du hittat nya fina sommarkläder som passar, alltid svårt när man handlar på nätet 😊

  Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s