Du tänder ljuset i mörkret

Igår var min älskade hund här igen, helt otroligt vilken kärlek han ger. Det smärtar att jag inte får se honom förrän på söndag i veckan som kommer men ibland blir det inte alltid som man tänkte sig. Planeringen är som den är och han har det bra, det är det viktigaste för mig. Bjuder på några bilder från igår.

Det är som en form av frihet och mitt hjärta slår av glädje och jag glömmer bort att jag är ”sjuk” för ett tag. En känsla jag får varje gång vi ses men sen, den glöms inte bort men den är svår att minnas när ångest och paniken tar över en. Jag älskar verkligen detta lilla livet i min famn och min katt och jag tror ingen förstår hur hårt jag kämpar varje dag för att överleva, för att hitta skälen till att orka och ja, till att fortsätta andas. Det har skett en stor förändring men det är en bit kvar, och det jobbigaste är att jag vet inte var eller vart den leder men framåt i en värderad riktning. Det gör ont när man vill hem men inte finner vägen. Det känns som om ångesten alltid är snabbare än jag och den gör så himla ont.

9 reaktioner till “Du tänder ljuset i mörkret

  1. Han är så söt din lilla vovve. Djur är bra ha i sin närhet när man själv inte mår bra. Du får kämpa på. Ta hand om dig! Kram

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s