Frågor & Svar

Jag har inte glömt bort era frågor men känt att det varit svårt att svara, inga svåra frågor så men ibland är saker bara lite trögare men nu är jag på hugget att svara på de frågor jag fick. Som tack kommer jag länka varje persons fråga.

Jonna
Varför bloggar du och vad gör dig motiverad? ❤

Bra fråga, för ett halvår sedan hade svaret varit oklart men idag vill jag svara att jag vill få ut mina bilder, jag vill inte tiga om psykiska ohälsan som jag lider av och kunna dela mina åsikter. Jag tror det är det som främst varför jag bloggar men vads om gör mig mest motiverad är ni, mina kära läsare samt jag vill nå ut till människor och hoppas att en del inlägg kan ge dig någonting.
Vad gör du helst en ledig dag?
Den frågan är svår för jag har varit ”ledig” länge nu. På grund av min psykiska ohälsa, ätstörningar och sucidetankar. Men om vi tänker oss vad en favorit ledig dag kan se ut. Det är sommar, jag äter frukost och tar ut min hund, jag lägger sängkläderna i tvättmaskinen och sedan drar jag hunden ut i skogen och stannar någonstans och badar, sen när jag kommer hem hänger jag ut sängkläderna, kelar med min katt och sitter ute i solen på balkongen. Innan läggdags så lägger jag mig i de rena sängkläderna, nyduschad, filade fötter samt smörjt dem. Det är ljuvligt samt att katten och hunden sover hos mig.
Finns det något speciellt du vill åstadkomma detta året? 😀
Hm, svår fråga men efter den situation jag befinner mig så kämpar jag mig hem från sjukhuset. Den värderade riktningen är att jag på något sätt ska må bra och komma hem till min lägenhet och mina djur.
Var ser du dig själv om 5 år? 🙂
Det är ju lite svårt eftersom jag befinner mig i en situation mellan hopp och förtvivlan men om jag väljer livet så hoppas jag att jag jobbar som författare och blir mer än hobbyfotograf. Annars har jag inga större drömmar mer än jag hoppas mina djur finns hos mig fortfarande.
Jag tror dina bilder är så jättefina, ska du inte visa på instagram? 😀 
Känns som om jag är den sista som skaffar instagram i världen typ, men nu har jag gjort det och jag kommer ju mer jag förstår sidan dela mer och mer. Så jag ska försöka, och kul att du gillar bilderna, det värmer.
Ditt drömresmål? 🙂
Jag vet inte exakt var men skulle vilja åka till ett land med blått vatten och snorkla och få sola och ha all inklusive. Och jag vill ha med någon men vem vet jag inte riktigt. 

5 reaktioner till “Frågor & Svar

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s