Miss Courage

Det känns bättre idag, igår försökte jag skriva rader men suddade ut dem hela tiden. Jag hade så mycket känslor och ville mest bara försvinna härifrån. Känslor som viker och sviker min kropp, idag har jag sådan fruktansvärt ont i min kropp, kaffe och alvedon lindrar en slags bakfylla men lederna skriker av värk. Speciellt i min svank, känns som om den är krossad. Tänkte visa er några bilder på mig själv. Ha, ego men, vad tusan det är ju mig att handlar om 😛

Jag tror inte att jag riktigt har trivs med mig själv hur jag än försöker, 
men det här är iallafall en ny tröja  och den tycker jag så mycket om.
Sover jag med flätat hår så får jag lockar, en del personer säger att jag 
påminner om Disney filmen Modig. Lite har de allt rätt.
 —
Ännu en ny tröja, jag älskar verkligen märket Rainbow och 
för de som undrar är den köpt på Bonprix.
Denna bilden togs igår, det var så grått och mulet ute och 
jag jag frös konstant på dagen iallafall

3 reaktioner till “Miss Courage

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s