Månadens bilder

Det har uppkommit mycket nytt på bloggen månadens ros/hiss och diss/och nu tänkte jag välja ut tre bilder som blir månadens bilder. Jag känner att det är lite kul. Jag kommer motivera under varför just den bilden blir månadens bild. En del bilder kanske har publiceras här redan och en del är sådana som fotas av mig och ej hamnat på här på bloggen. Så vi startar med detta samt att det kommer vara sista datumet varje månad. Här kommer månadens tre bilder.

——————
Puzzel blev månadens bild med sin nya ”väst”. Det blev mer eller mindre hans födelsedagspresent. Jag tycker att bilden var värd att visas upp då den inte hamnat här på bloggen innan.
——————
Vätteros. Denna blomma är helt ny för mig. Har aldrig sett den förut och fick ta hjälp av människor på facebook för att förstå vad den hette/var. Den ser ut som en rosa/lila kotte och kan bli 1-2 decimeter hög. Intressant!
——————
Jag var inne på en fotoblogg och blev inspirerad av hennes bilder så jag ville fota lika fint (hehe) men jag är nöjd med mina bilder men denna bild blev månadens bild på grund av att jag blev inspirerad av någon annan bloggare.
——————

6 reaktioner till “Månadens bilder

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s