Känsliga personer kanske ska överväga att inte läsa…

En hemsk känsla slog mig alldeles nyss. Tänk om jag aldrig kommer få livslusten tillbaka. Tänk om jag fastnar i detta, tänk om jag inte klarar av det här. Jag är inte långt ifrån mina tårar just nu. Jag vill inte må såhär men hur tar jag mig ur? Vem vill må såhär? Vem vill vara sjuk? Vara deprimerad och ha ätstörningar och en önskan om att dö men samtidigt som jag kämpar på att leva. Jag vet att detta kanske är helt förvirrande men mina känslor, mitt liv och mina tankar är mer förvirrande än vanligt. Jag är kanske på väg att känna hopp men är livrädd att känna hopp också för, det är främmande på något vis. Hoppet kan bryta ner mig, jag vill bara ha en skyddsmur runt mig.

De personer jag hade innan jag blev inlagd, är borta. Inte alla men personer som var viktiga för mig, personer som jag egentligen ville ha kvar men vill välja bort för de under den sista tiden förändrades till något som jag inte kände något för. Sådana personlighets förändringar, det var väldigt grymt och det gjorde ont.

Jag vet inte, jag kan inte leva innanför murarna men klarar jag av verkligheten? Kommer jag kunna ta hand om mina djur, en vardag och framför allt, kommer jag orka leva? Ibland är jag så rädd att jag ska ta livet av mig, samtidigt ibland är det, som om det är min enda utväg. Jag blir så ledsen att skriva sådant där och framför allt att tänka så, då kommer jag definitivt inte komma härifrån. Kan jag inte bara må bra för en gång skull? Varför ska det göra så ont, varför ska tårar rinna och hur hittar jag styrkan igen. Kalla mig feg eller självisk, om det får dig att må bättre.

Men ni kommer aldrig att förstå hur det är att leva mitt liv.

2 reaktioner till “Känsliga personer kanske ska överväga att inte läsa…

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s