Puzzels fina tröja och invalidering

Var hemma med personal M igår. Och Puzzels nya täcke hade kommit, då finns den till hösten med andra ord men han är så otroligt söt och charmig. Han va så lyhörd, glad och pigg igår och det smärtade att lämna honom något enormt fast jag vet att han har det bra.

En äkta Fotomodell

Kärleken är så enorm

Jag vet inte hur jag ska beskriva att jag älskar mina djur men ändå känner jag att döden hela tiden knackar på. Det är så otroligt plågsamt för när jag är med mina djur, gud vad jag älskar dem och den kärlek jag får är så äkta och så sann. .

I miss the old me,

I miss the woman who wants to live

7 reaktioner till “Puzzels fina tröja och invalidering

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s