"Bara bli frisk"

Jag känner en form av uppgivelse, tomhet och ändå kärlek. Kärlek till Puzzel som var här idag, även om man kliver i lera, vatten och allt blir geggigt så är det värt att vara i skogen med honom och se han springa. Han var otroligt pigg idag, det gick inte känna något annat än glädje när han sprang som en tok! Frustrationen över att jag inte kan se min framtid, tårarna när jag sviker djuren och all hopplöshet. Hur ska jag kunna må bra igen?


Jag önskade att jag kunde bli utskriven, vara frisk från ätstörningen och bara vilja leva igen. Ja, som en självklarhet. Känna att morgondagen är ett nytt äventyr och inte ett nytt helvete. Det är svårt att inte klandra mig själv, hur kan jag vara en bra djurägare när en stor del av mig vill dö? Jag sviker ju dem alla som bryr sig och mina djur förstår inte men det för dem jag kämpar. Jag älskar mina djur. Varför kan jag inte bara älska livet med?
2 reaktioner till “"Bara bli frisk"

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s