She belived she could so she did

Idag har jag varit på permission och hemma fanns mitt armband från wish. Visst är det fint? Hoppas det funkar nu för jag är ju nickelallergiker och dessutom… vi hoppas på det bäst, får annars måla med tunt genomskinligt nagellack helt enkelt.

5 reaktioner till “She belived she could so she did

  1. Super fint men tror dessvärre inte att den funkar. Handlar ofta från den appen och jag är jätte nickelallergisk och jag kan inte ha något därifrån 😦 Sv; jaså, okej. Ja det är verkligen hemskt med sådana torra händer så att sådana här bra handkrämer är underbara 😀

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s