Ny tröja och permission xD

För att bryta det sorgliga inlägget idag så får se en tröja jag köpt på bonprix.  Det är lite knepigt att ta foton på sjukhuset eftersom man inte får fota hur man vill men huvudsaken är att ni ser motivet. Visst är den söt? 🙂 Jag gillar bonprixs kläder (ej reklam) och tycker att de har vettiga priser.

Och ännu en positiv sak är att jag får permission imorgon med min kontaktperson på avdelningen och dessutom kommer Puzzel få hänga med hem. Jag är så glad att få träffa honom, han är en stor pusselbit i mitt liv. Och ärligt talat är jag tacksam att enhetschefen på denna psykiatriska avdelningen tillåter det. (Det brukar ju inte direkt vara så).

3 reaktioner till “Ny tröja och permission xD

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s