Fysisk sjukdom som psykisk sjukdom?

Uppriktigt sagt så orkade jag inte skriva igår, panikattack och ångestattack vartefter varandra. Personalen försökte verkligen hjälpa mig men tårarna vann hela tiden. Ångesten i vad som kommer ske med mig eller mina älskade djur. Tårarna slutar inte rinna, utan snarare växer. Vad är tröst i att jag inte kan skriva ut mig eller jag inte vet vart mina djur hamnar. För tillfället har det det bra men varför måste det hela tiden vara någonting. Låt mig få läka i lugn och ro.

”Jag har brutit benet. Gipset ska sitta i sex veckor. Jag låter det sitta en och efter två veckor börjar jag stödja på benet fast det gör alldeles för ont. Efter den tredje veckan värker det och det läker inte som det ska, men jag fortsätter trots det. Sen den fjärde veckan måste läkaren titta på det och ser att det är sämre och dessutom uppstått komplikationer i benet. Den femte veckan kommer och jag åter igen blir gipsad och är nu i vecka sex. Jag är i sämre skick nu än när jag bröt benet.”

4 reaktioner till “Fysisk sjukdom som psykisk sjukdom?

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s