Vad ska jag egentligen skriva om?

Ibland tänker jag, ska jag verkligen skriva? Ska jag dela med mig om min psykiska ohälsa? Jag kanske blir tjatig och du som läsare kanske tröttnat? Men nej, det är min blogg och den handlar om mitt liv och just nu är jag på sjukhus och jag bloggar om mitt liv. Klart jag utesluter vissa delar (precis som du) men att skriva har alltid hjälpt mig i många tider och jag tänker fortsätta skriva och ni får själv välja, om ni vill stötta mig eller inte. Men ett stort tack till er som redan stöttar mig. Det är inte bara ord för mig, jag finner hopp och tröst i dem också. Så återigen tack!


Puzzel och mamma var här igår på påskafton och kommer imorgon på måndag. Jag saknar honom, jag saknar min älskade katt Molly. Det känns lite tufft att vet att jag vara inne här i halvår, jag blir vemodig och känner mig down. Vad spelar saker och ting för roll om jag inte kommer härifrån snart?

3 reaktioner till “Vad ska jag egentligen skriva om?

  1. Jag tycker absolut att man kan skriva om sin psykiska ohälsa. Jag menar, jag skriver sällan om min men däremot så vill jag gärna uppmuntra andra att inte hålla sig undan från att berätta då det bara kan sluta upp och bli värre om man inte har någon att prata med. Hoppas att det blir bättre :)Sv; jo tack, det var super mysigt!

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s