Långfredag och Puzzelbesök :)

Det har varit tufft några dagar och tack för ert stöd men idag har det varit bättre. Solen sken, mamma var här med Puzzel och vi gick en långpromenad. Lite kall vind men solen sken så det kändes mest friskt om jag får säga det. Använt mina vidbehovs mediciner så jag klarade mig bättre av det också samt maten har funkat helt okej idag. Så det känns lite ljusare.

Jag har tagit lite bilder ur olika perspektiv idag, tröjan är köpt utomlands på bonprix och är super skön! Det är två tröjor i en vilket passar mig perfekt! Tycker ni den är fin? Jag har fotat i lite udda perspektiv men när man är på sjukhus och själv är det svårt att få till det (det är ju även fotoförbud men bilder på en själv är okej) För övrigt tycker jag att det är lite roligt att köra mitt eget race emellanåt, jag är den jag är.

Så nu lider denna dagen mot sitt slut och om ungefär en halvtimme så är det sista måltiden idag. Känns skönt då det bara är mat, mat, mat och återigen mat. Men jag får vara glad att jag får gå på promenader och till gymmet och apropå det, vilken träningsvärk jag har sen igår. Mina ben (vi körde endast ben) + plankan. Så det känns i alla bendelar (eller vad man säger) och även rumpan lite, haha! Men träningsvärk är den bästa värken 🙂

Idag är det ju långfredagen, jag är inte kristen av mig och firar inte direkt påsk i år. Det är jobbigt med maten men jag ätit lite godis iallafall men det skriker jag inte ut direkt men varför ska jag inte ha rätt till att äta godis som alla andra?

Hoppas att ni får en fin påsk!

6 reaktioner till “Långfredag och Puzzelbesök :)

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s