Skärtorsdag eller något sådant

Idag är det mer eller mindre sex månader sen jag blev inlagd. Jag känner bara att jag förstår inte var fan jag ska återfå min livsglädje. Personalen sitter med mig hela tiden för de tror att jag kommer skada mig, och jag försöker emellanåt och känner ibland att jag ger upp..

Det är skärtorsdag idag och de flesta har påskledigt, jag känner ingenting speciellt. Liksom vad ska jag känna? Glad? Vårkänslor? Friskare? Nej, jag vet inte längre.. jag känner mig så down.

Jag vill bara må bra! Hur ska jag göra för att bli frisk? Varför kan jag inte bara kunna skrivas ut och leva mitt liv. Utan självskadan, utan dödslängtan. Vad är problemet?

Personalen försöker för mig, de är snälla och åker på permissioner tillsammans med mig. Men tänk om det inte hjälper? Då kommer tanken; Utnyttjar jag dem bara? Är det rätt? Suck, jag ska inte vara så invaliderande men att vara snäll emot sig själv är så svårt.

Usch vad dystert inlägg det blev men kan ju skryta om att jag gjorde plankan på gymmet idag och höll ut en minut. Bra!

4 reaktioner till “Skärtorsdag eller något sådant

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s