"En bättre förmiddag"

Idag var Puzzel på besök och det är fortfarande iskallt ute. Puzzel blev kastrerad igår och han är pigg utan tratten. Med den står han mest still och funderar nog vad det där är för skit, rent ut sagt men tio dagar kan gå fort men samtidigt väldigt långsamt. Puzzel tycker nog extremt långsamt.

Idag ringde min vän Anna och vi pratade en bra stund om mitt gamla område (hon bor kvar där) och ibland är skvaller lite roligt att höra. Jag skrattade en del för vissa saker är bara så knäppt. Men det är nyttigt för själen att få skratta så… jag behövde få höra lite roligheter. 

Idag kommer en annan vän och hälsar på, jag blev så glad när hon skrev det för det var så länge sedan och eftersom jag hålls isolerad mest på avdelningen, så är det skönt att träffa någon och min bästa vän är ju såklart det bästa. Solen skiner här iallafall och för stunden mår jag bättre.

3 reaktioner till “"En bättre förmiddag"

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s