"Solen skiner men vinden är iskall"

Nu är det fredag, för mig betyder att min hund kastreras idag och jag får träffa honom både lördag och söndag. Och Min vän U kommer och hälsar på lördag eftermiddag. Helt plötsligt får jag hur mycket som helst på schemat men det är ju bara roliga och positiva saker, för det behöver jag verkligen.

Idag var jag ute med L på promenad, fy tusan vad kallt det vinden är! Men i lä och i solen var det oerhört skönt. Tänkte ta lite mer foton men jag frös så om händerna så det fick duga med två, iallafall de som publiceras här. Men min fibromyalgi lider av denna kylan men jag är envis och vill ut iallafall. Frisk luft är verkligen viktigt, och den halvtimmes promenaden är uppskattad för min del iallafall.

3 reaktioner till “"Solen skiner men vinden är iskall"

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s