"En vecka sond fri"

Idag firar jag en vecka utan sond! Heja! Jag hoppas att det håller i sig nu, men att äta ”normalt” är otroligt slitsamt för mig. Frukosten äter jag flitigt men ju mer dagen går så jobbigare blir det. I min ”ätstörda” värld handlar mycket om att förbränna det jag får i mig, så det är ju inte direkt konstigt tycker jag.
Igår var jag hemma med personal på permission. Nu är alla julsaker nere i källaren och nästan alla ”året runt” prydnad kom upp. Det är så snällt att min kp A på avdelningen vill och gör detta för min skull, det ligger ju ändå nästan åtta mil ifrån sjukhuset och mitt hem men jag försöker få livslust men jag kan ju inte tvinga fram den. Någonstans kanske jag hittar den men jag vet inte riktigt hur. Jag har fortfarande extravak och har destruktiva tankar.

Men ni, jag har shoppat från wish! Katt tröjan var väl söt? 
Och mina pingvin strumpor är så ursöta så de kan bli 😉

4 reaktioner till “"En vecka sond fri"

  1. härligt att året-runt-prydnaderna är uppe! här är det samma, förutom att jag måste ta bort min julslinga på balkongen när det blir lite varmare ute 🙂

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s