My story isn’t over yet

Kära bloggläsare eller hur jag ska formulera inledningen på detta inlägg. Efter 700 inlägg så är det lite klurigt att börja med något nytt men jag säger iallafall God Kväll till er och hoppas ni har haft en bra dag och tagit hand om varandra.
När jag ändå kom in på att ta hand om varandra så har jag lite småångest, inte att jag har gjort fel men jag berättade för min närmsta kontaktperson om en händelse som skedde mellan mig och en personal i söndags. Det ligger ju bara sanning i det men jag är inte van vid att reda ut saker och sådant skrämmer mig lite, oron att personalen ifråga ska bli arg på mig finns där. Men det är inte mitt fel, det vet jag och fick det bekräftat av min kontaktperson idag. Det är väl det att enhetschefen dras in och det känns som om det räcker med elände men samtidigt, min kontaktperson agerar ju rätt.

Idag har jag ätit hela frukosten, halva lunchen, en näringsdryck, hela middagen samt en hel sondpåse på 1000 kalorier. Det har varit tufft och mycket spänningar men på något sätt måste jag få bort sonden och äta vanlig mat och kanske få livslusten tillbaka men saker och ting är ju inte gjorda över en natt.

5 reaktioner till “My story isn’t over yet

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s