Det går inte att radera ens förflutna men dock lära sig av det

Ibland skäms jag över de senaste inläggen och vill radera dem. Jag menar inläggen med mitt ex, jag levde i en bubbla som trodde att jag var lycklig men det kraschade totalt och nu har jag vårdats på sjukhus mot min vilja, såklart är det inte hans fel men någon stöttning fanns inte där så jag gjorde slut samma dag som jag kom till sjukhuset (eller om det var dagen efter) men det spelar ingen roll. Men det var så jag kände då och det finns ingen mening med att radera mitt liv. Det är ju som det är. Vi alla har saker i bagaget men vi hanterar det olika.

Jag har gjort en del teckningar (målat) sen jag blev inlagd, någonting som är ett tidsfördriv men har funkat hyfsat hittills. Idag känner jag mig ledsen och tom, därför valde jag att visa denna bilden. Idag vet jag inte riktigt hur jag ska trösta mig själv men ångesten lägger sig väl någon gång. Det är inte lätt när man känner att man önskar bara att dagen kan vara över men ni har gett mig så fint stöd och det uppskattar jag verkligen. Hoppas att ni finner denna söndagen bättre än jag och hittar på något roligt eller har en riktigt slappar söndag. kram på er!

3 reaktioner till “Det går inte att radera ens förflutna men dock lära sig av det

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s