Hur ska jag våga leva igen?

Jag har inte varit inne på denna blogg sedan jag blev inlagd. Mina drömmar krossades, människor svek och jag orkade inte leva.

I fyra månader, på ett ungefär har jag varit inne på en psykiatriskavdelning mot min vilja. Under dessa månader har jag gjort tre allvarliga självmordsförsök här inne och hade inte personalen räddat mig så hade jag inte skrivit här idag. På frågan om jag vill leva idag så finns det inget svar.

Jag älskar mina djur mer än något annat men jag ser inte vägen dit, till att leva tillsammans. Hur ska jag våga leva igen?

Jag har förlorat två av de viktigaste personer som fanns i mitt liv. Mitt ex som jag träffade i somras visade sig vara ett kräk och utan jag visste ordet av det så mådde jag bara sämre av vår relation.

Till slut kom ätstörningen ikapp och de satte i sond då jag svälte mig. Ibland mår jag lite bättre men sen kommer kvällen och ångesten och jag gråter eller slutar att bry mig. Ibland äter jag frivilligt och ibland är det som att jag slåss för mitt liv för att inte få sonden/näringen. Det är tufft men för varje sond, eller för varje tugga av fast mat tar jag för mina djurs skull. Hur mycket det än smärtar, tårar som rinner och en skakande kropp så försöker jag.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s