Cinderellakryssning

Okej, jag har blivit galen men galen på ett positivt sätt. Jag blev medbjuden på Cinderellakryssning i helgen av min nya kärlek. Allvarligt talat så är det galet av mig att ens våga men jag har verkligen haft det super.

Var lycklig, du om någon förtjänar det sade Kerstin till mig när vi talades vid på fredagen. Lycklig? Jag? Jo, men det är så galet. Förtjäna? Det är svårt men varför inte? Jag är galet lycklig. Jag förtjänar det som alla andra. Men det är skrämmande men jag väljer att sväva på de små fluffiga molnen just nu.

Hungern till livet växer, orken att våga stiger och jag kan för ett ögonblick tycka om mig själv. Acceptera att jag inte är perfekt men ändå må bra. Jag är älskad trots mina brister och jag vågar.

Denna så kallade hunger är knepig. Den får mig att vilja satsa på livet. Att fånga vänner, en stabilitet och en egen inkomst. Vad tusan hände?

För ett par veckor sedan så sket jag i framtiden. Nej. Det är felformulerat av mig men framtiden var inget som jag ville dra till mig. Jag kände bara varför ens försöka när jag kommer misslyckas? Men varför ska jag misslyckas för? Varför skulle inte jag också kunna? Det är inte skört.

Livet väntar inte på någon. Det pågår hela tiden och rullar på. Det bästa med det är att du alltid kan hoppa på igen och hur fan det nu gick till vet jag inte men livet rullar på och jag står inte längre bredvid och tittar på. Jag är med i matchen och jag kan inte tacka denna fantastiska människa nog.

3 reaktioner till “Cinderellakryssning

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s