Valuable for a couple of days

Respekterar du inte mitt förflutna kommer vi aldrig att funka ihop.
Det har inte undgått er att jag varit ledsen på de senaste dagarna, men på något sätt kommer jag på benen igen. Ibland undrar jag hur många gånger jag kan ramla och slå mig och ändå komma upp på benen igen. Mina djur är min medicin.

Jag skrev ett brev till min senaste dejt och tog reda på hans adress men sedan bestämde jag mig för att, det är  ingen ide att lägga energi på honom. Ironiskt nog så skrev han på sin sajt att ”om man inte kan acceptera honom…” men han glömde av att det är en till person att acceptera. Jag blir starkare av det här. Jag lär mig av det här. Jag klarar av att fortsätta leva.

Dessvärre tror jag att det är borderline:n i mig som driver mig, att ge allt till en främling så jag får för mig saker och bryter ihop totalt. Det kanske blir patetiskt men jag är sådan. Vem har sagt att det ska vara lätt när att det kan vara svårt?
Men jag vill tacka dig, att du ändå fick mig att känna mig värdefull ett par dagar iallafall.

3 reaktioner till “Valuable for a couple of days

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s