Nu är flytten över :D

Som ni som har följt bloggen ett tag så vet ni att jag har flyttat in i Mariestad nu och i flytten har jag inte haft tid till bloggen alls. Jag tror inte att man kan förstå hur påfrestande en flytt är innan man genomför en. Ärligt talat, jag vill inte flytta igen. 

Som en del vet hände det saker på mitt gamla område, ibland stöter man på människor som helt enkelt vill en illa av någon anledning. Jag försöker vara godtrogen, men det straffar sig just nu.

När jag och mamma stod och putsade fönstret vid min förra lägenhet kom min granne V. Hon kom och gnällde att jag inte får slänga så mycket saker i soptunnan. Min mamma försvarade mig direkt, själv orkade jag inte bry mig mera. Mamma sade då att jag hade slängt kattsand och hushållsavfall idag och vad är problemet? V protesterade och sade att jag slängde igår med. Hallå? Får man inte slänga sopor längre? Vi är sju stycken som delar på tre stora soptunnor så lägg ner. Att den är överfull är inte mitt fel. Det kanske inte verkar så speciellt men hon är ett sådant där rivjärn på 70 år.

Hon var ju ändå en av de bättre som bodde i min länga. Ja, vi ska inte tala om alkoholisterna… in i staden, stadsbo som det kallas, ha! Bor i utkanten och har nära till natur tanke på hunden och affären tre minuter härifrån och centrum ligger tio minuter på cykeln bort. Jag trivs verkligen här, jag har snart bort här i en månad, den första. Bilder på lägenheten kommer inom kort.

Så, idag var vi på torget att bara tittade på folk och Puzzel skötte sig utmärkt. Som jag nämnt är Puzzel extremt osäker så att bara titta på människor som går förbi utan att ge ifrån sig ett enda ljud och bara sitta snällt bredvid mig var verkligen toppen! Jag blir så glad av det, det ger verkligen resultat! Såhär såg vi ut idag:

4 reaktioner till “Nu är flytten över :D

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s