Suck och stön :/

Sitter och funderar på min bloggdesign som jag jobbar med på min ”test-blogg”, samtidigt som jag har en hund som bara vill ut och nosa efter löptikar de senaste dagarna. Jag vågar inte ha honom lös så mycket just nu, han har ingen användning av sina öron de senaste dagarna men det går över det med, tiken slutar löpa snart och idag regnar det så jag hoppas att han finner det mindre mysigt ute. Ha!

Sitter och leker med bilder och design i photoshop. Har ni några tips på bildredigeringsprogram? Det skadar ju inte om det är gratis. Eller om ni har har tips på sidor med inspiration, så tipsa gärna. Ha en fin söndag!

3 reaktioner till “Suck och stön :/

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s