En sådan mysig lördag :)

Idag tog vi cykeln ner till skogen och gick runt och kollade in naturen. Våran skog, som jag kallar det, för det är aldrig någon annan där så den är så mysig. Vi tränade mycket på inkallning och gå fint. Oerhört bra samarbete idag, det är så kul att se! Tänk att den här lilla pojken snart är två år gammal. Det är ju skrämmande! 
Tänkte på att ta lite bilder, dock blev de flesta suddiga idag, det var ingen kameradag idag, tydligen men minnen är minnen. Och ärligt talat så bryr jag mig inte och känner jag mig rätt lugn nu ikväll trots att grannarna spelar som idioter rent ut sagt, men jag ska ju flytta härifrån snart. Jag känner äntligen lite hopp om livet.

Ikväll kommer Talang, jag missade förra veckans avsnitt men tänkte se på det nu ikväll om jag orkar men det gör jag nog. Ska du se Talang ikväll eller ska du hitta på något annat roligt?

2 reaktioner till “En sådan mysig lördag :)

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s