Efter så många år så vågade jag…

Efter så många år så vågade jag, jag vågade färga håret rött. För mig var det ett stort och modigt steg och jag fixade det. Jag lyckades gå emot ångesten och jag är så nöjd över resultatet. Det blir lite mer liv i mig och jag känner mig lite fin igen. Blev det bra?

Idag skulle jag egentligen ha åkt till min terapeut men tiden är intställd och flyttad till fredag. Nåväl, får hitta på något roligt istället men vad? Ute blåser det halv storm och är kallt. Och inne behöver det städas. Hm, städa måstes men kul? Njae.. Ha en bra dag!

2 reaktioner till “Efter så många år så vågade jag…

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s