Tanken på att det är brist på leksaker.

Min mamma har varit i Polen och självklart skulle det köpas leksak till Puzzel, mina katter fick kattgodis (Dreamies). De älskar dem. Men är det brist på leksaker de har eller är de mest bortskämda? Jag röstar på bortskämd. Haha!

Igår var jag och kollade åter igen på en lägenhet, nu måste vi hålla tummarna att jag får den. Det skulle underlätta så mycket. Men vi får se helt enkelt..

Idag skiner solen men det blåser otroligt mycket, vinden tar tag i en väldigt lätt men man får vara tacksam att solen skiner, det gör ju så mycket för en. Vi får hoppas att det börjar bli vår nu iallafall.. nä, nu ska jag återigen ta tag i städningen och sedan gå på en promenad med hunden min. Vad händer för er idag?

6 reaktioner till “Tanken på att det är brist på leksaker.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s