Jag har varit så arg!

Igår vågade jag inte blogga på kvällen för att jag var så fruktansvärt arg och ledsen. Jag var rädd att jag skulle hänga ut den personen så jag höll mig ifrån bloggen.

Min granne pratar o mig med andra grannar. Han har kokat ihop saker och påstår att.. ja det är nog för privat men jag är inte intresserad av honom och han pratar respektlöst om mig. Jag har nonchalerat honom en månad men igår sprack det. Jag vart så arg och han provocerade mig hela tiden. Tillslut förklarade jag att det här är sista gången vi pratar och bad honom att dra åt helvete. Jag är så trött på skitsnacket men lyckligtvis vet många på min gata att det är rena fantasier eller rättare sagt skitsnack. Men jag kan inte bara tolerera att han håller på men han slutar inte, han är sådan.

Jag fick inte lägenheten men jag känner nog mest lättnad för att det låg på fjärde våningen utan hiss och med tanke på hunden samt att släpa upp matkassar och sådant så blev det nog lika bra att det inte blev något men den var ju så fin men… jag fortsätter att söka vidare.

Vad ska ni göra idag då?

En reaktion till “Jag har varit så arg!

  1. Usch, det låter väldigt jobbigt att ha problem med en granne 😦 En måste ju liksom träffa sina grannar emellanåt tyvärr. Men skönt att du ändå tittar på att flytta (?) då iaf 🙂

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s