Allt jag vill är ju att må bra.

Det var en tidsfråga innan min terapeut kom på det. Jag har inget smör på mackan. Varje vecka för jag matdagbok och där har jag aldrig nämnt det men idag…

Jag röntgade min mage för tre veckor sedan. Svaret kom. Jag har förlite bukfett och det är förmodligen det som irriterar tunntarmen. Ja på den vägen kom vi in på just fett. Jag är livrädd för fett och kolhydrater. Så jag har bara ett val just nu, att ha ont i magen.

Jag är så ledsen. Jag vill inte ha det såhär. Jag vill inte vara sjuk. Jag vill inte må såhär dåligt men emellanåt ger jag bara upp. Det var ett halvår sen jag opererade bort gallan pågrund av ätstörningens konsekvenser. Och nu. Jag vet vad jag ska göra men hur finner jag mod?

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s