Mysig skogspromenad

Morgonturen med Puzzel tog vi i skogen, det var urmysigt. Idag är det relativt varmt ute och vi får hoppas att våren är på ingång nu.

Det gäller att tanka energi sådana här dagar och njuta, för jag har upptäckt att jag är beroende av ljuset, så i december förra året köpte jag en sollampa. Det var nog något av det bästa jag köpt på länge. De lyser verkligen upp i rummet gråa och regniga dagar.

Så nu ligger det en trött hund i sängen, det var ju så mycket dofter och intryck. Det var längesen vi var där men han var så duktig, jag hade ju med mig kycklingkorv till honom. Muta är bra. Haha! Hoppas ni också har en fin dag.

2 reaktioner till “Mysig skogspromenad

  1. Näee inte jätteförtjust i det heller, men man kan ju byta ut det mot ex lite strö av vaniljpulver, eller strö över lite kokos eller så, blir ju gott det med, och det blir ju så lite så det är inte ”onyttigt” =DKul att du besökte mig och skrev en rad =DSå fin vovve och ja det är ju jätteskönt ute nu, VÅR =D

    Gilla

  2. Jag har aldrig hört om någon som faktiskt har en sollampa tidigare, hur är den? Hjälper den? Kände du dig piggare på vintern? /MvH vill gärna slippa vara så galet trött hela vintern.

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s