Jag får göra ett försök igen.

Det har varit så mycket på sista tiden, jag gick totalt ner mig men nu är jag på fötter igen och hoppas att jag fortsätter stå på dem. Hoppas att jag kan komma igång med bloggandet igen, förstår att jag har förlorat många läsare nu men hoppas ni finner tillbaka hit. För det är faktiskt ni som driver bloggen på sikt, ni läsare. Och utan er hade det inte funnits en blogg överhuvudtaget.

Saker och ting har ordnat sig och vissa saker håller på att lösas, tror jag. Jag får ha kvar min samtalskontakt som jag har haft i hela fem år. Och jag ska snart börja med praktiken på äldrevården igen. Jag tror att det blir bra, jag känner mig liksom stark just nu.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s