❤ Jag är så otroligt kär …

I min katter förstås 
I dem finner jag den där extra orken som kanske egentligen inte finns. Katterna, Molly & Neko är det finaste jag har och jag är så lycklig. Så lycklig att jag har dem båda, så nära och hos mig. De är otroligt unika och olika. Totalt olika individer men det är det som gör dem så speciella. Det är det det som kallas kärlek, kärlek mellan en människa och ens katt. 

Jag är så glad att så många sa nej, och inte svarade när vi skulle skaffa Neko. Att det just blev han och jag ångrar mig inte. Visst är han lite speciell, och aldrig varit ”superkelen”. Dock har han utvecklat sin sociala kattfärdighet och är jättemysig när han vill. Han är just trots allt en katt.

En lekkamrat till Neko tyckte jag var lämpligt och jag fann en liten röd boll på nätet. Jag visste redan då, att det var du, Molly som jag skulle ha. Klart vi blev oroliga när vi hörde om ditt blåsljud på hjärtat men jag tog dig ändå och det växte bort med åldern. Molly är otrolig social men lite blyg inför främlingar. Men man vet oftast var man har henne, för hon pratar något enormt.

Både Neko och Molly ger mig något, kanske styrkan. Kanske viljan och orken som jag har. För vem kan inte vara lycklig i deras närvaro?2 reaktioner till “❤ Jag är så otroligt kär …

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s