Den är tillbaka.

Ser ni, min bloggkänsla är tillbaka och jag hoppas den är här för att stanna. Ingen press, inga krav, bara jag. Mitt mål är minst ett inlägg per dag och det funkar bra och all stöd genom era kommentarer värmer och hjälper, tack.

2010 och 2011 var riktiga bra blogg år för mig, 2010 publicerade jag 203 inlägg och 2011 publicerade bloggen mer och så mycket som 221. Men under de här perioderna, speciellt 2010 bodde jag på behandlingshem (halva året) och hade inte tillgång fritt till dator exempelvis.

Galenkanin skriver om allt möjligt som dyker upp i huvudet, från vardag till fest, från sol till regn. 

3 reaktioner till “Den är tillbaka.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s