Fullt upp..

Idag har jag haft fullt upp och inte hunnit blogga alls förrän nu. Jag hade som vanligt praktik på förmiddagen och sedan åkte jag och träffade två vänner. Det var jättetrevligt, det var längesedan vi umgicks allihopa. Så det var mysigt, dock var jag väldigt trött efter praktiken. Och på tal om trött, bredvid mig ligger lilla Neko, däckad.

2 reaktioner till “Fullt upp..

  1. Trött? Jag är också trött hela tiden, sa det senast igår och jag tror nog det beror på bristen av frisk luft! Lite frisk luft får jag ju när jag går till jobbet men behöver nog ha lite extra! Påskpyntar gör jag lite grann, i år blir det nog bara någon kvist med diverse hängen! Kram

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s