Jag måste..

Åh… jag måste ta tag i mitt hem. Måste dammsuga, städa och plocka iordning sådant som är så tråkigt så jag bara skjuter på det för idag är jag trött, extremt trött. Sen måste jag baka mitt lchfbröd, det tog slut igår men det sköter sig själv mest i ugnen men jag måste ta tag i det och det tar emot!

Gud vad jag är orkeslös idag. Jag har iallafall vara nere på polisstationen och hämtat det nya ID-kortet, sen Apoteket och köpte fästingborttagare till katterna och var sedan på Willys och handlade lite snabbt men ack så slö jag var. Så lite har väl ändå hänt här.

En reaktion till “Jag måste..

  1. Åh det är så jobbigt när man vet att man har saker man måste göra men som inte är så roliga. Blir också ofta så för mig att jag också skjuter på det som är nödvändigt att göra.. Egentligen bör man ju ta tag i det på en gång men jag orkar inte haha utan överlåter det till någon annan i familjen 😉

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s